reparaties van klokken

Bij van Loenen zijn we specialist in de restauratie en reparatie van antieke klokken. De reparatieruimte bevindt zich in de oude kelder onder ons historische winkelpand. Al sinds 1842 is van Loenen een sterk merk in Delft.

Tjan van Loenen is de derde generatie van Loenen. Voor Tjan in 1998 het bedrijf helemaal overnam, werkte hij 14 jaar samen met zijn vader Gert. Grootvader Willem was de eerste klokkenmaker. Kennis van restauraties en reparaties is vakkundig overgedragen door deze mannen. Ook volgde Tjan een studie tot klokkenmaker.

Reparaties van elk type antieke klok

Bezit u een prachtige antieke klok van uw voorouders? Of een gezellige bim-bam klok die voor u veel emotionele waarde heeft? Breng ons de klok en wij maken een prijsopgave, zodat u zelf kunt beslissen. Vanzelfsprekend geven wij advies en indien gewenst een waardebepaling. Ook uw huis-, tuin-, en koekoeksklok repareren wij vakkundig.

Restauratie van antieke klokken

Bij restauraties van antieke klokken kijken wij altijd heel goed naar het origineel. De kunst van het restaureren is dat je de maker begrijpt. Dat je weet hoe hij het bedoeld heeft. Voor dit precisiewerk hebben wij de juiste apparatuur staan in onze reparatieruimte.

Tjan van Loenen heeft zeer veel kennis en ervaring in huis. Met zijn team zorgt hij ervoor dat uw antieke klok of horloge weer jarenlang loopt als een zonnetje. U bent van harte welkom in ons sfeervolle pand in Delft.