MeisterSinger

Tijdloos

Meistersinger horloge | ontspannen bij de tijd

Het Meistersinger horloge staat voor grote kwaliteit. Dit unieke horloge van Duitse makelij heeft een Zwitsers uurwerk. Met zijn tijdloze vormgeving won het horloge al twee jaar op rij de Red Dot Design award.

“Ik word heel erg relaxed van dit horloge. Want ik zie geen minuten en seconden,” zei een klant ooit.

Het bijzondere aan het Meistersinger horloge is dat het maar één wijzer heeft. Toch blijft u bij de tijd, want ieder streepje op de wijzerplaat staat voor 5 minuten. Tot op 2 à 3 minuten nauwkeurig kunt u de tijd aflezen.

Het Meistersinger horloge is er speciaal voor mensen die de tijd hebben. Of die makkelijk omgaan met tijd. Dat kan voor u een uitstekende reden zijn om dit horloge aan te schaffen.

Start het gesprek met uw Meistersinger horloge

In Engeland wordt dit horloge een conversation piece genoemd. Met dit horloge om uw pols heeft u meteen een gespreksonderwerp en maakt u snel contact. Daarnaast voelt u zich speciaal omdat u dit bijzondere uurwerk draagt.

Het éénwijzerprincipe is geworteld in een traditie. Dat is te zien aan de prachtige antieke klok uit 1720 in onze winkel in Delft. Deze antieke klok heeft ook maar één wijzer. Dat betekent dat het uurwerk met één wijzer bijna 300 jaar geleden al een trend was.

Design Awards voor een Meistersinger horloge

Het Meistersinger uurwerk won meerdere design awards, waaronder de Red Dot Award in 2014, 2015 en 2016. Ook vele design-nominaties sieren het horloge. Het horloge is beroemd om de kracht van de eenvoud van het ontwerp. En de tijdloze vormgeving.

Uw Meistersinger houdt u ontspannen bij de tijd. Is het Duitse kwaliteitshorloge met maar een wijzer iets voor u? Alleen voor fijnproevers of voor mensen die de tijd hebben. Kom kijken voor een eigentijds ontwerp in onze winkel in Delft. Of kijk voor de gehele collectie op www.meistersinger.de.

 • meistersinger-1-300x458-618c73efec9520d30a72a57b8c66d3ee

  MeisterSinger no1

  Het OER-horloge zonder poespas. Een zeer degelijk mechanisch uurwerk dat je nog met de hand moet opwinden. De nostalgie spat er van af. Wat is er nou mooier dan elke dag even zelf de radertjes laten draaien om de veer op spanning te brengen.

 • meistersinger-2-300x180-f61f117bbcd91db6b12bf618edc6444c

  MeisterSinger Perigraph

  De Perigraph heeft ook een datum die dmv een ring wordt weergegeven. Het rode pijltje onder de 12 geeft de datum aan. Dit horloge, met de antraciet grijze wijzerplaat,is in november 2012 tot Europees horloge van het jaar gekozen.

 • meistersinger-3-300x215-85f8be67312b5fb113bad21014984795

  MeisterSinger Neo

  De Neo wordt zowel met 1 als met 2 wijzers uitgevoerd. Dit model kenmerkt zich door de hele smalle lunette. Deze smalle glasrand maakt het horloge zeer elegant, waardoor het ook bij de dames goed in de smaak valt.