Hamilton

Amerikaans klassiek

Klassiek merk Hamilton is van origine een Amerikaans merk. Dit sterke merk is bekend geworden bij het grote publiek door Elvis Presley. In 1961 droeg Elvis een Hamilton in de speelfilm Blue Hawaii. Hij droeg de Hamilton Ventura, het allereerste elektrische horloge. Na deze Elvisfilm acteerde het Hamilton horloge in vele speelfilms.

Hamilton staat voor nauwkeurigheid. Met deze Ventura om de pols van Elvis - dit geweldige elektrische horloge - was Hamilton de concurrentie te snel af. Met een fusie van country music en rhythm and blues was Elvis zijn tijd ver vooruit. Net als dit klassieke unisex horloge.

Hamilton als perfecte copiloot

Naast klassieke horloges maakt Hamilton horloges voor piloten. Met een wijde horizon en de juiste dynamiek. En praktische countdown intervals van een minuut. Coole looks die passen bij deze perfecte copiloot. Voor reizigers met een strak schema of met verre vrienden.

Hamilton reist makkelijk door 50 tijdzones

In 1892 begon Hamilton te Lancaster met het maken van horloges. Het merk werd al snel bekend door haar nauwkeurige zakhorloges. Door die nauwkeurigheid werden treinconducteurs hele trouwe klanten.

Met Hamilton reist u makkelijk door de 50 tijdzones in de Verenigde Staten. De eerste reeks zakhorloges van het bedrijf, de Broadway Limited, werd dan ook gepromoot als Watch of Railroad Accuracy.

hofleverancier Hamilton

Door deze precisie werd Hamilton hofleverancier van het leger. Al sinds 1917. In de Tweede Wereldoorlog produceerde Hamilton meer dan een miljoen horloges voor leger en marine.

Ook werden er meer dan 20.000 chronometers voor de marine gemaakt. Deze supernauwkeurige scheepsklokken waren nodig voor een exacte plaatsbepaling op zee.

Uitstekende prijs/kwaliteit

Tegenwoordig zijn alle Hamilton horloges uitgerust met een Zwitsers uurwerk. Ook de verhouding tussen prijs en kwaliteit is zeer gunstig. Deze verhouding is zelfs zo gunstig dat Hamilton prijzen wint: in een Zwitsers vakblad stond Hamilton op nr.1 in de lijst met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hamilton is zeer precies en prachtig klassiek. Is het Amerikaanse horloge dat zijn tijd ver vooruit is voor u de perfecte copiloot? Kom kijken voor een tijdloos ontwerp in onze winkel in Delft. U bent uw tijd vooruit. Of kijk voor de gehele collectie op www.hamiltonwatch.com

 • hamilton-1-300x203-69789f9c8b1f5288dec9a3af39304a92

  Hamilton JazzMaster

 • hamilton-2-300x179-aae0a20830afba6746d78677849562f4

  Hamilton Khaki Aviation X-patrol

 • hamilton-3-300x175-e4cf0d9d87bd2731d11f8793610412ec

  Hamilton Khaki Navy Pioneer Limited Edition

  De Hamilton Khaki Navy Pioneer Limited Edition is een horloge dat met de hand wordt opgewonden.

  diameter 46mm.