Suunto

voor avonturiers

Bent u avontuurlijk van aard? Dan bent u gemaakt voor het Suuntohorloge! Met dit betrouwbare horloge trekt u de bergen in. Tijdens uw hike of te wandeling weet dit Finse meetwonder altijd waar u bent. De Suunto is standaard uitgerust met een barometer, hoogtemeter en een kompas.

Meten is weten met Suunto Ambit GPS

Bent u fietser of hardlopen en wilt u uw afstanden, snelheid en tijden weten? Dan is er voor u de Suunto Ambit met GPS. Het digitale ideaal. U koppelt uw horloge makkelijk aan uw computer. Route en snelheid leest u af met google maps of google earth. En slaat u op, want meten is weten.

Suunto is snel, stabiel en betrouwbaar. Met de vele functionaliteiten bent u uitstekend toegerust. Suunto beschermt haar eigen merk en repareert zelf haar eigen horloges. En Suunto is snel: binnen 1 dag is het horloge in Finland en binnen 10 dagen is het horloge gerepareerd.

Zeewaardig zeilhorloge| Suunto in de film 127 hours

Suunto heeft een speciaal zeilhorloge met een zeiltimer. De zeiltimer telt af, omdat de start voor zeilers heel belangrijk is. Ook heeft het horloge een kompas, zodat u als zeiler zelfs de juiste richting kunt vinden op zee.

In de film 127 hours is een jongen in zijn eentje aan het hiken. Om zijn pols draagt hij een Suunto horloge. De jongen valt in een rotsspleet en zijn arm raakt bekneld tussen spleet en rots. Gelukkig zit zijn Suunto om de pols van zijn andere arm.

Gejaagd kijkt de jongen op zijn Suunto om te zien wanneer er eindelijk hulp komt. Hij blijft maar kijken op zijn Suunto om te zien hoe lang hij al wacht en hoe lang hij het nog volhoudt. Maar er komt maar geen hulp. Tot hij uiteindelijk na 127 uitputtende uren besluit dat de enige manier van overleven is om een stukje van zichzelf daar achter te laten.

Kiest u voor snel en avontuurlijk Suunto?

Suunto is de Nokia onder de horloges. Stabiel, betrouwbaar en avontuurlijk. Is dit Finse meetwonder het horloge voor u? Kom kijken voor een eigentijds ontwerp in onze winkel in Delft. Of kijk voor de gehele collectie op www.suunto.com.

 • suunto-1-300x225-81400edd2ad8fa296e766062adef1938

  Suunto Ambit

  De Suunto Ambit is het nieuwste model van dit Finse merk. Hij heeft oa. een GPS-functie waardoor je op Google-maps precies kan zien waar je gefietst/gelopen/geweest bent.

 • suunto-2-300x225-cbf61a760e15ccdc81588142f67da245

  Suunto Vector

  De Suunto Vector Geel speelt in de film “127 Hours” een mooie bijrol. Als klimmer Aron Rolston met zijn hand vast komt te zitten tussen een rotsblok heeft hij twee keuzes: Dood gaan of … Deze Suunto Vector is de klassieker onder de adventure-horloges en still going strong.

 • suunto-3-300x225-eddc9195c825f7cd67e5d636513fadbc

  Suunto Elementum

  De Suunto Elementum kenmerkt zich door een zeer robuuste stalen kast en een prachtig design. Zeer sportief maar gedragen bij een pak maak je pas echt een statement.