M&M

strak & stijlvol

M&M is een echt designmerk. M&M horloges zijn strak en stijlvol van ontwerp. Het mooie grafische design springt eruit: ook een half cijfer is op een prettige manier zichtbaar. U blijft bij de tijd. Altijd.

Horloges van M&M matchen makkelijk met kleding en sieraden. Dat komt door hun fijne kleurstelling: M&M horloges zijn gemaakt van edelstaal in de kleuren goud of zilver. Ook heeft M&M een prachtig bicolor horloge waarbij goud en zilver worden gecombineerd. Voor elke vrouw die gouden en zilveren sieraden naast elkaar draagt.

Ontwerper Plum van M&M horloges durft

Ontwerper Georg Plum heeft horlogemerk M&M opgericht. Hij is zijn eigen merk begonnen, nadat hij eerst horlogemerk Alfex groot had gemaakt. Horloges van M&M worden geproduceerd in Duitsland en zijn daardoor heel gunstig geprijsd. Al vanaf 98 euro.

Topontwerper Georg Plum heeft al menige ontwerpprijs in de wacht gesleept. De Red Dot Awards zijn bijna niet meer te tellen en dat komt doordat hij telkens weer weet te vernieuwen. Dat moet je durven en dat geldt ook voor dragers van dit opvallende horloge. Deze karaktervolle horloges zijn geen “13 in een dozijn”.

Altijd de juiste match met M&M

M&M heeft voor elk wat wils. Online kunt u zich makkelijk oriënteren op een horloge dat helemaal bij u past. Op de Duitse site kunt u uitstekend zoeken. U selecteert rechts in beeld op kleur of op het materiaal van de kast. Kiest u voor meerdere horloges, dan heeft u altijd de juiste match!

Met M&M steelt u de show. Goud of zilver of bicolor: met dit stijlvolle horloge toont u karakter. U bent van harte welkom in onze winkel in Delft. Of kijk eerst online en maak de juiste match. Natuurlijk zien wij u graag. www.mm-germany.com