Certina

levenslang

Een typisch Zwitsers merk. Al sinds 1888 maakt Certina geweldige horloges. Het is een horloge voor de duur van uw leven, want zo lang doet u met een Certina. De prachtige ronden vormen richten zich naar uw pols. En door het saffieren glas blijft u geheel krasvrij.

Kiest u voor duurzaamheid? En wilt u zich onderscheiden met een onbekender horloge van uitstekende kwaliteit? Dan is Certina uw merk. Certina is kwalitatief hoogstaand en het is vergelijkbaar met veel duurdere Zwitserse topmerken.

Powermatic80 voor de lange duur

Met een speciaal ontwikkeld horloge van Certina heeft u langer de tijd. Dat is de Powermatic80. De veer in dit uurwerk wordt automatisch opgewonden. En waar een normaal horloge 30 tot 36 uur loopt, loopt de Powermatic80 – u raadt het al - 80 uur.

U kunt de Powermatic80 zonder opwinding lang laten liggen. Na een weekend relaxen, pakt u uw Powermatic80 om naar uw werk te gaan. Uw horloge staat precies op de juiste tijd. U ziet er goed uit. En u bent duurzaam bij de tijd!

perfecte pasvorm| ook voor dames

Het ontwerp van een Certina horloge is ondertussen helemaal uitgekristalliseerd: de verhoudingen kloppen gewoon, dat ziet u in een fractie van een seconde! Ook de kwaliteit van kast en banden is uitstekend. Verder heeft Certina een prachtige damescollectie met mooie banden en prettige platte kasten om de pols.

Al 40 jaar is een Certina geheel watervrij door haar DS-systeem: double security. Dit DS-systeem zorgt dat Certina horloges geen druppel water toelaten. Geen fractie van een spatje. Want Certina test haar horloges zelfs met uitgetrokken knop. Met DS zijn de horloges altijd waterdicht.

Duurzame kwaliteit. Het prachtig ontworpen Certina horloge is krasvrij door het saffieren glas. Het horloge is helemaal watervrij door het DS-systeem. Is dit geweldige Zwitserse horloge het horloge voor u? Kom kijken in onze winkel in Delft. Of kijk voor de gehele collectie op www.certina.com