Casio horloges

voor de moderne man

Het Japanse Casio heeft snelle intelligentie en een lange levensduur. Een van de eerste merken dat quartz horloges maakte. De horloges zijn mooi robuust en ze hebben veel functionaliteit. Met stopwatch, alarm of wereldtijden. Voor de moderne man.

Heeft u 5 alarmen per dag nodig? Omdat u snelle managers bent met een druk bestaan. Ook nuttig voor u als u elke dag medicijnen inneemt. U stelt simpel de alarmen in en bent altijd bij de tijd.

Uw verlichte Casio horloge met bluetooth

Met een Casio horloge bent u ’s nachts ook op tijd. Casio horloges hebben hele mooie verlichting. Niet door een priegelig verlichte wijzer, maar met prachtige zijverlichting. En Casio maakt duurzame solarhorloges, die lopen op licht. Met in de wijzerplaat een zonnecel.

In onze winkel in Delft verkopen wij de Edifice-lijn van Casio. Deze duurzame horloges zijn helemaal van edelstaal: de kast en meestal ook de band. Een van de nieuwste modellen is een horloge met bluetooth. Verbonden met uw mobiel. Het horloge trilt bij een afstand van meer dan 10 meter en als uw mobiel afgaat.

Er was eens.. een Casio horloge

Een van de eerste Casio horloges had een barometer en kompas. En Casio maakte een horloge met rekenmachine en extra cijferknopjes. Ook maakte Casio 30 jaar geleden al een horloge met afstandsbediening. De afstandsbediening was in te stellen op elk type tv.

Typisch Casio, die uitgebreide functies. Casio maakte een horloge met telefoonboek om nummers in op te slaan, lang voor de mobiele telefoon. Casio gaat heel lang mee en is er voor de sportieve man. Die met zijn tijd meegaat.

Het robuuste Casio horloge gaat heel lang mee en heeft de mooiste extra’s. Is dit sportieve Japanse horloge het horloge voor u? Als u houdt van functionaliteit voor een prettige prijs. Kom kijken in onze winkel in Delft. Of kijk voor de Edifice-collectie die wij verkopen op www.casio-europe.com